Deutschland
Tel.+49 (0) 4525 807 99 46
info@bamdach.com

COZY – Den säkra värmen med värmeljus för taktält med mera.

COZY – Den säkra värmen med värmeljus för taktält med mera.

Upplev den revolutionerande te-ljusvärmaren COZY – den perfekta värmelösningen för ditt taktält och många andra användningsområden! Den här innovativa värmaren har utvecklats av de kreativa hjärnorna bakom COZY och är tyst, el- och gasfri och ger mysig värme precis där du behöver den.
COZY Tea Light Heater består av en brandsäker fodrad trälåda som säkert rymmer upp till sex tändare. Den här utrymmessnåla värmaren värmer ditt taktält från takets undersida, vilket garanterar en jämn värmefördelning i hela inredningen.

Men det är inte allt! Den mobila COZY-te-ljusvärmaren är mångsidig och perfekt för användning i husbilar under bordet, i tält, på festivaler eller till och med på en trädgårdsstol – täck den bara med en filt och njut av den mysiga värmen.

Med bara sex tändljus skapar COZY en behaglig värme som omsluter dina fötter och hela rummet. COZY är en av de första säkra värmeljusvärmarna för inomhus- och utomhusbruk och är den idealiska lösningen för alla som letar efter ett miljövänligt men ändå mysigt uppvärmningsalternativ.

Upptäck de många fördelarna med te-ljusvärmaren COZY idag och unna dig denna effektiva och säkra värmekälla för alla dina äventyr utomhus!